Добре дошъл, гост
вход регистрация

Кои сме ние


 My School е система за онлайн обучение (online learning), която предлага нов вид обучение - интерактивното обучение 

 

My School е лидер в областта на комбинираното оnline видео и аудио конферентно обучение. Това е най-ефективното средство за комуникация и получаване на знания. Чрез него лесно се учи и общува  в реално време  във всяка точка на света, спестяват се  разходи и време, надграждат се нови знания, което води неминуемо до успешен старт в живота. 

Нашият екип предлага възможност за обучение на хора със същото ангажиращо и непосредствено въздействие като в реална класна стая. 

Интернет предоставя възможността нашите обучения да се реализират от квалифицирани преподаватели от цяла България и извън нея. Самото обучение може да стане от която и да е точка на света.

Ние ви предлагаме едно модерно решение, реализирано по уникален за  страната образователен модел чрез Интернет-подготовка.

Нашата цел е да Ви предложим гъвкава схема, изцяло съобразена с вашите желания за място, продължителност и време на провеждане на обучението, по избрана от вас схема – групово или индивидуално.

Ние искаме да отговорим на вашите изисквания и да бъдем максимално полезни в стремежа ви към качествено и пълноценно образование.

Гордеем се с нашия индивидуален подход на обучение към всеки един, желаещ да се обучава при нас. Ние не работим с готови схеми на обучение, защото смятаме, че всеки човек е уникален и има своя набор от индивидуални знания и умения, които не могат да бъдат унифицирани.                                                                                                      

Материална база на My School                                       

My School притежава огромна база данни и е-архив от уроци, теми и материали, които можете да ползвате. Нашият архив и онлайн библиотека и  аудио библиотека,  са в непрекъснат процес на допълване и разширяване. Достъпът до тях е безплатен, неограничен и по всяко време.

My School използва софтуер за обучение, изработен специално за нас. My School разполага и с голям брой онлайн тестове, които биха могли да ви дадат яснота за нивото и качеството на вашите знания.

Благодарим ви, че избрахте нас!

От екипа на My School

 

 


 

Начини на плащане

BorikaEurocardMaestroНаложен платежVisaVisa electron