Добре дошъл, гост
вход регистрация

Благодарим ви, че избрахте Е-архива на myschool-bg.com

Искрено се надяваме тук да намерите всичко, което ви е необходимо, и да се върнете отново 

 

 В нашия архив можете да намерите курсови работи, теми, есета, реферати, статии, казуси, дипломни работи и др., които са безплатни и платени.

 

 

 

 

  • За нас

Добре дошли в My school. Нашият Е-архив е богат на множество теми, които продължават да го обогатяват и допълват. В него ще намерите само проверени разработки, защото ние държим на качеството повече, отколкото на количеството.

  • За архива

Архивът съдържа готови теми, реферати, курсови и дипломни работи, есета, магистърски проекти, разработки, казуси, въпроси за държавен изпит и други теми. Те са категоризирани, подредени по тематика и прегледани от редактор.

Една част от темите са платени, а други са безплатни. Платените гарантират уникалност, неповторимост и високо качество на съдържанието. Ние сме се постарали да подберем в Е-архива стойностни разработки.

  • Платените теми в сайта

Платените теми се заплащат със SMS и цената е 4.80 лв. с ДДС на тема. Пред всяка тема пише дали е платена или не.

  • Заплащане на темите в сайта със sms

Заплащането със SMS става лесно и бързо, спазвайки инструкциите за теглене на тема. Ако вече сте си харесали тема, изпратете sms на краткия номер 1094, описан под темата. До няколко минути ще получите обратен sms с код за достъп. Нанесете получения код и ще можете да изтеглите темата, която сте си избрали. Цената на sms се изписва на вашите екрани всеки път, когато решите да теглите тема.

  • Безплатни теми в сайта

Най-често безплатните теми са свободно разпространявани в интернет. Тези теми в повечето случаи са с по- стара информация или с такива заглавия, които са рядко срещани и никой не търси.

  • Изготвяне на тема, реферат, казус, есе или дипломна

 

Ние предлагаме консултации и/или разработка на дипломни работи, реферати, казуси, есета, теми и ЛИС , както и Power Point презентации. Повече подробности вижте в Е-услуги.

Предлагаме и допълнителни услуги като компютърен набор, чернобяло копиране, цветно копиране, подвръзване на дипломни или курсови работи, ламиниране. Ако желаете да попитате за някоя разработка на тема или друго, може да използвате формата за Запитване.

Въпросите към нас не ви ангажират по никакъв начин, те са безплатни, така че задавайте свободно своите въпроси. За запитвания или поръчки - пишете ни ТУК.

За повече въпроси към нас,  можете да посетите Често задавани въпроси в Е- услуги за изработка

 на теми, курсови, дипломни работи, есета, казуси и др.

  • Публикуване на ваш материал
  1. Публикувате вашата тема, за която гарантирате, че сте я писали или че познавате нейния автор.

  2. Оторизирано от MySchool лице проверява темата. Времето за проверка може да трае от 15 минути до 24 часа, взависимост от натовареността в сайта.

  3. Ако темата ви е одобрена, вие ще я видите качена на сайта

 

MySchool ви желае приятни минути в Е-архива!

 

 

Начини на плащане

BorikaEurocardMaestroНаложен платежVisaVisa electron