Добре дошъл, гост
вход регистрация

Online обучение


   online worning,онлайн обучение, My School

 Какво представлява системата за онлайн обучение в Мy School

Онлайн обучението е нов и предпочитан метод за интернет уроци. Онлайн обучението се извършва в реално време, с реални учители, класна стая, домашна работа, аудио и видео сигнал. My School  e платформа, за която авторите му казват, че ще промени ученето. Приложението има всички необходими функции, които ще ви позволят да управлявате успешно процеса на обучение.

Чрез  обучението в My School  ние създаваме групи или класове от учащи се,   проследяваме тяхната ангажираност и напредък, оценяваме ги.

Създадените от нас ресурси, могат да бъдат достъпни не само от курсистите в  My School, но и от други места в мрежата – блогове, сайтове, форуми и социални  мрежи.

 

уроци, интернет, домашно,

Кои могат да учат онлайн? 

Чрез сайта се обучават курсисти по предмет по избор. Обучението се извършва в удобно за обучаемия време. Всеки, желаещ да се обучава, трябва да се регистрира в мрежата на сайта. 

     Все повече хора предпочитат да търсят алтернативни начини на обучение. Онлайн обучението отваря нови възможности за тези, които не биха могли да дойдат в училище, но искат да участват в учебния процес. Такива потенциални учащи са например малките ученици, на които винаги е нужен придружител, много заетите хора, за които времето е ценно, трудно подвижни деца и възрастни, както и незрящи.

 

 Предимства на онлайн обучението

влез в час с Май Скул

Онлайн преподаването повишава качеството на обучението, защото използва много  различни методи на обучение. Тук липсват стандартните хартиени учебници. В онлайн обучението курсистите се учат с аудио и видео уроци, графики и снимкови материали, както  и от  огромна   база материали.

  

онлайн и офлайн обучение, уроци

Защо да учите онлайн  в  My school  

- Учите, когато искате

- Пестите време в придвижване

- Пестите средства от придвижване

- Оценявани сте в хода на обучението

- Групите са малки

 - Ползвате целия потенциал на интернет
                                                                   
- Имате чат връзка с преподавателя                                                                                                 

- Модерни сте, защото това е бъдещето 

 

Как се учи онлайн? 

 

   Учи се лесно и приятно. Обучението се провежда по предварително зададен учебен план, а лекциите се извършват наживо в реално време с визуален и звуков контакт между всички обучаеми и преподавателя.

 

    Вие имате бърз достъп до голяма по обем информация. Необходим ви е компютър, лаптоп или дори само един телефон  и интернет връзка. Не е нужно да  инсталирате софтуер, за да учите онлайн. Нуждаете се само от микрофон и  слушалки, за да посещавате курса в My School.

 

Кога се учи?

    Изберете желания от вас курс и опитайте. Вие може да се обучавате от всяка eдна точка на земното кълбо, в която има Интернет. Нямате ограничение за държава, населено място или часова зона. Можете да учите от дома или офиса, ресторант,  кафе или от плажа без да губите време в придвижване.

 

 

Как да се запиша на курсовете?

 
На първо място изберете своя курс на обучение
 
Позвънете или изпратете запитване за свободни дати за курса.
 
Попитайте ни за отстъпките и бонусите, които са актуални, за да учите с намаление при нас
 
My school предлага на своите потребители разнообразни начини за разплащане. Вие може да изберете най-удобния за Вас.
 
  Попитате за курс или  се запишете от ТУК
 

 

 
 

 

 


 

Начини на плащане

BorikaEurocardMaestroНаложен платежVisaVisa electron